1. ویبره و زنگ گوشی را قطع کنید
ویبره یا همان لرزش گوشی از جمله دشمنان باتری گوشیهاست. اگر در موقعیتی هستید که بدون شنیدن زنگ موبایل و فقط از طریق نور گوشی متوجه تماس مخاطب میشوید، پس زنگ و ویبره را خاموش و غیر فعال کنید تا باتری بیشتر عمر کند. کم کردن صدا تا کمترین میزان نیز کمک کوچکی به ذخیره باتری میکند. البته استفاده از زنگهای ساده که پیشفرض خود گوشی هستند و به استفاده از پردازنده نیاز ندارند نیز کمک شایانی به حفظ باتری میکند.
2 . از فلاش استفاده نکنید
سعی کنید خیلی از فلاش دوربین موبایلها استفاده نکنید زیرا این گجت کوچک، انرژی زیادی لازم دارد و برای این منظور از باتری گوشی استفاده میکند. به ویژه هنگام گرفتن چند عکس پشت سرهم، باتری بیشتری مصرف میشود.
3 . میزان نور صفحهنمایش را کم کنید
صفحهنمایش گوشیهای هوشمند بزرگ هستند و این مساله باعث مصرف بیشتر باتری میشود. البته بعضی مدلهای موجود در بازار حسگرهای تنظیم نور دارند. این حسگر به صورت خودکار در محیطهای روشن، نور نمایشگر را کم و در محیطهای تاریک آن را زیاد میکند. اما در کل با کم کردن نور صفحهنمایش و قرار دادن آن در کمترین میزان، میتوان تا 50 درصد انرژی را ذخیره و عمر باتری را بیشتر کرد. نمایشگر گوشیهای تلفن همراه بعد از مدتی بی استفاده ماندن خاموش میشوند. این امر کمک بسیاری در افزایش میزان شارژدهی باتری میکند. در نتیجه کاربر میتواند با کم کردن این زمان از طریق تنظیمات صفحهنمایش به کاهش مصرف باتری گوشیاش کمک کند.
4 . برنامههایی که نیاز ندارید را غیرفعال کنید
برنامههای کاربردی گوشی و نرمافزارهایی همچون بلوتوث، GPRS، وای-فای و GPS جزو مصرفکنندهگان اصلی باتری به شمار میروند. این برنامهها در حالت فعال حتی اگر استفاده نشوند، باز هم باتری مصرف میکنند. شاید بتوان آنها را خورنده باتری دانست. به همین دلیل برای ذخیره باتری و افزایش عمر آن بهتر است برنامههایی که نیاز نداریم را غیرفعال کنیم.
5 . به جای تماس و ایمیل از پیام کوتاه استفاده کنید
ارسال ایمیل 2 تا 4 برابر بیش از برقراری تماس انرژی مصرف میکند. در مواقع ضروری که باتری نفسهای آخرش را میکشد هرگز ایمیلی ارسال نکنید. به جای نوشتن و فرستادن نامه الکترونیک، با مخاطبتان تماس بگیرید. اگر کارتان طوری است که میتوان پیام کوتاه فرستاد، بهتر است آن را اساماس کنید. زیرا فقط نوشتن پیام کوتاه باتری مصرف میکند و ارسال آن هیچ نیرویی نمیخواهد.
6 . صداهای غیرضروری را قطع کنید
بیشتر گوشیها صداهای کوتاهی برای فعالیتهای خود دارند. به طور مثال، کلیدهای صفحهکلید یا کیپد هنگام تایپ صدا دارند یا خاموش و روشن شدن گوشی با موسیقی کوتاهی همراه هستند. اینگونه صداها و موسیقیهای غیرضروری نیز به اندازه خود باعث کاهش میزان شارژدهی باتری هستند که با قطعشان میتوان باعث عمر بیشتر باتری شد.
7 . فقط برای برقراری تماس از گوشی استفاده کنید
بازی کردن، تماشای ویدئو، تماشای عکس و بزرگ و کوچک کردن آنها و استفاده از اینترنت و وبگردی، همه دشمنان باتری هستند. پس هنگامی که در تلاش برای روشن نگه داشتن گوشی هستید از هیچ کدام از این برنامهها استفاده نکنید. بهتر است این جور مواقع از گوشی فقط برای برقراری تماس استفاده کنید.
8 . اگر آنتن دهی ضعیف است گوشی را خاموش کنید
جستوجو برای آنتن یکی از مواردی است که باتری زیادی مصرف میکند. به ویژه در مکانهایی که آنتن ضعیف است گوشی مدام به دنبال سیگنال میگردد و همین امر عمر آن را میکاهد. پس در مکانهایی که تحت پوشش شبکه موبایل نیستند بهتر است گوشی خود را خاموش کنید یا در حالت پرواز (Flight) بگذارید. مکانهای شلوغ و پر رفت و آمد نیز باعث فعالیت بیشتر گوشی و افزایش مصرف باتری میشود زیرا تعداد کاربرانی که از یک دکل واحد استفاده میکنند افزایش مییابد.
9 . از مرگ باتری جلوگیری کنید
تا به حال برایتان پیش آمده که باتری موبایل چندسلول شارژ را نمایش میدهد اما ناگهان با یک تماس کوتاه گوشی خاموش شده و دستتان را در حنا گذاشته باشد! این یعنی باتری شما عمرش را کرده و به نوعی فاسد شده است. کاری برای چنین باتریهایی نمیتوان انجام داد اما اگر باتری نو خریدهاید، حتما توجه داشته باشید که پیش از خالی شدن همه باتری، آن را دوباره شارژ نکنید. این کار باعث میشود سلولهای آن به مرور بمیرند و عمر آن به مرور کاهش پیدا میکند.
10 . از گرما دور نگه دارید
گرما دشمن درجه یک باتری گوشی تلفن همراه است. سعی کنید تا حد امکان گوشیای که باتریاش در حال تمام شدن است را در محلهای گرم مثل ماشینی که در آفتاب پارک شده است یا در دست و تماس با بدن نگه ندارید زیرا گرمای بدن نیز از عمر آن میکاهد. بهترین کار برای روشن نگه داشتن گوشی، قرار دادن آن در محلی بسیار خنک همچون یخچال است.
درباره وب
http://www.telegram.me/sajjadshafiee_ir . . . رشته مهندسی پلیمر نسبت به رشتههای مهندسی دیگر تقریبا جوان است و شکوفایی آن از زمان جنگ جهانی دوم آغاز شده است. اما به دلیل کاربرد روزافزون پلیمر در صنایع مختلف، این رشته به سرعت رشد کرده و امروزه جزو یکی از رشتههای مهم کشورهای صنعتی پیشرفته میباشد. هدف رشته مهندسی صنایع پلیمر تولید کلیه محصولات پلیمری از قبیل لاستیک، پلاستیک، الاستومر، چسبها، رزین و سایر مواد مورد نیاز صنعت است. برای مثال طراحی و تولید تایر ماشین در صنایع لاستیک، لولههای پلیاتیلن در صنایع پلاستیک و انواع فایبرگلاسها در کامپوزیت به یاری متخصصان مهندسی صنایع پلیمر انجام میگیرد یا حتی در این رشته شکلدهی رزینها نیز مطرح است که برای مثال میتوان به ساخت ملامین اشاره کرد.حتی کیسههای پلاستیکی و روکش ظروف نچسب ( تفلون ) از مواد پلیمری میباشند. در واقع در رشته مهندسی صنایع پلیمر هر آنچه که به این مواد بر میگردد، مورد مطالعه و بررسی قرار میگیرد. البته پلیمرها فقط کاربرد صنعتی ندارند بلکه کاربرد پزشکی نیز دارند. مثلا اگر کشکک زانوی یک نفر آسیب ببیند و ترمیم آن امکانپذیر نباشد، شبیه به همان کشکک زانو را با مواد پلیمری درست میکنند و بر روی زانو قرار میدهند و یا دندان مصنوعی و لنزهای چشمی همه از مواد پلیمری ساخته میشوند که به این مواد پلیمری «پلیمرهای زیستی» میگویند. فرصتهای شغلی: در صنعت پوشاک پلیمرها در تولید پاپوشها، تنپوشها و کفپوشها بسیار موثر هستند. در صنایع حمل و نقل زمینی (خودروسازی، قطار و ... )، هوایی ( هواپیما و بالگرد) و دریایی (کشتیها و ...) پلیمرها حضوری چشمگیر دارند، و بالاخره در صنایع نظامی، پزشکی، کشاورزی و بستهبندی کاربرد مواد پلیمری بسیار گسترده است.بدر صنعت پوشاک نیز پلیمرها در تولید پاپوشها، تنپوشها و کفپوشها بسیار موثر هستند. در صنایع حمل و نقل زمینی (خودروسازی، قطار و ... )، هوایی ( هواپیما و بالگرد) و دریایی (کشتیها و ...) پلیمرها حضوری چشمگیر دارند، و بالاخره در صنایع نظامی، پزشکی، کشاورزی و بستهبندی کاربرد مواد پلیمری بسیار گسترده است. باتوجه به کاربرد وسیع پلیمرها در صنایع، فارغالتحصیلان این رشته تواناییهای کافی در زمینههای ایجاد و برنامهریزی واحدهای تولیدی تبدیل پلیمر خام به مواد مصرفی و اشتغا
جستوجو
ویژه مدیریت وب
نویسندگان
لینک دوستان
برچسبها وب
مدیریت (23)
عکس (4)
مدیریت در اسلام (4)
اندروید (3)
فناوری نانو (2)
و (2)
یراق کابینت (1)
کائــوچو (1)
کائوچو طبیعی (1)
کاندیدای (1)
کوبه (1)
نوستالژی (1)
قفل حیاطی (1)
قفل لوکس (1)
قفل یونیک (1)
قفل کتابی (1)
قفل کمدی (1)
گالری یراق کوبه (1)
لاهیجان (1)
مجلس (1)
مدیر موفق (1)
مرد و زن (1)
مرودشت (1)
مزایای بیوپلیمر (1)
ملامین چیست (1)
مدیریت دانش (1)
انقلاب صنعتی (1)
ایام (1)
ایران (1)
اکسترودر (1)
پاسارگاد (1)
پلی اتیلن ، (1)
پلی پروپیلن (1)
پلی ونیل کلراید (1)
ارسنجان (1)
اسلامی (1)
اسلحه پلیمری (1)
امیرکبیر (1)
پی وی سی - PVC (1)
تاسوعا (1)
تسلیت (1)
تولدم مبارک (1)
جزوه الاستومر (1)
حسینی (1)
داستان (1)
داستانهای زیبا (1)
در (1)
دستگیره درب (1)
دهمین (1)
دوره (1)
سوپر جاذب (1)
شعر (1)
شهرستان های (1)
شورای (1)
عاشورا (1)
حامیان بلک اسکین
تاریخ : یکشنبه 90/9/13 | 1:0 عصر | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()